Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Διανοητικά....Τί;;;;;;

Σήμερα έγινα μάρτυρας σε ένα απαίσιο γεγονός που έλαβε χώρα στο λεωφορείο 826...

Μπήκε σε μία στάση ένα παιδί το οποίο φαινόταν πως είχε πρόβλημα, έκατσε στην ακριβώς διπλανή μας τετράδα και μίλαγε μόνος του, το λεωφορείο δεν είχε γεμίσει ήταν σχεδόν άδειο. Στην αρχή έλεγε για την καθυστέρηση του λεωφορείου κατά μία ώρα (!), παράξενο όσο και να το έλεγε δεν θα το πίστευα...

Στην στάση μπροστά από τον Ηλεκτρικό, γινόταν ως συνήθως ο κακός χαμός και όλοι αυτοί μαντέψτε που μπήκαν...Ναι στο δικό μας το λεωφορείο. Το παιδί είχε φύγει πλέον από την συζήτηση -μάλλον μονόλογο- που έκανε για τις καθυστερήσεις των λεωφορείων και είχε πιάσει τα πολιτκά «τον μουστακαλή Παπανδρέου που τον είδε στον προφ. Ηλεία»

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως ενώ σκοτώνονται όλοι για μία θέση, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΕΝΕΣ. 

Με λίγα λόγια προτίμησαν να κάτσουν όρθιοι, αυτοί που άλλες φορές σκοτώνονται, για να μην κάτσουν δίπλα σε ένα άκακο παιδί το οποίο όπως είπε αργότερα είχε υψηλό ζάχαρο και διαβήτη.

Πραγματικά αδιανόητο όταν βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, και να το χλευάζουν μέσα στα μούτρα του. Ντροπή τους!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιδί αυτό έχει μεγαλύτερο iq από αυτούς και κάτι άλλο που σίγουρα οι άλλοι δεν το έχουν...ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου